Blogg för Stepet

Fjädrar

sammanställning

Utvärdering sommar 2014

Skriv ett mail och nummrera svaren enligt nedan.

Utvärdering av NTCC sommaren 2014

(Till alla som deltagit / visat intresse för NTCC. Sprid gärna vidare till blivande eller nyfikna som också får vara med!)

1. Hur många tävlingar (alla-----------hälften-----------ingen) räknar du med att köra sommaren 2015? Ska vi köra fler/färe än 6-7 race totalt?

2. På vilka banor vill du att vi ska tävla? (Vännäs – Skellefteå – Luleå – Östersund – Boden – Umeå – Annan?)

3. Hur ska tävlingarna fördelas mellan banorna?

Utväxlingstabell att ladda ner.

Hittade en variant av utväxlingstabell som jag själv använder mig av och som jag justerat lite så att det passar oss.... (Lite Xray kanske...) Den har ett stort område så att både 48 och 64 pitch drev fungerar och alla kan använda den till alla bilar.

Håll till godo. Fyll i dina uppgifter i de gula fälten.

Snabb motor...?

Mitt intryck av den motor vi idag använder, Turnigy 8.5, är riktigt bra. Jag blev förvånad i Luleå där jag trodde att motorn skulle vara, eller snarare kännas, långsam. Visst, jag körde efteråt med min 6.5:a som hade en hel del mer "pulver" men inte så att det gjorde bilen så mycket snabbare. Jämför man varvtider från 2013 så skiljer det ca 0,5 sek mellan motorerna. Ser man till ett tävlingsheat så blev fältet mer hoptryckt och man fick verkligen kämpa för att ta sig om de förare som håller sig på samma nivå.

Subscribe to RSS - Blogg för Stepet
Subscribe to RSS - Blogg för Stepet
To prevent automated spam submissions leave this field empty.